Καλώς ήρθατε στις

Βίλες Ασκέλινος

Τέσσερις πολυτελείς βίλες είναι έτοιμες να σας φιλοξενήσουν για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.  Οι Βίλες Ασκέλινος είναι 62 τμ2, πλήρως εξοπλισμένες, με ιδιωτική πισίνα 24 τμ2 για κάθε βίλα. Οι πεντακάθαρες παραλίες της περιοχής της Αμμοπής βρίσκονται μόνο δύο λεπτά με τα πόδια από τις βίλες Ασκέλινος. (Αμμοπή, Μικρή Αμμοπή & Βοτσαλάκια)  

Κάνε κράτηση στις βίλες Ασκέλινος, για να νιώσεις την μαγεία της Καρπάθικης φιλοξενίας και την ζωντανή παράδοση, σε ένα νησί μοναδικό. 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ

ΒΙΛΕΣ ΑΣΚΕΛΙΝΟΣ

Τι σημαίνει "Ασκέλινος";

Ο Ασκέλινος (επιστημονική ονομασία :Juniperus phoenica ) ή φοίνικας άρκευθος είναι ένας άρκευθος που φύεται κυρίως στην περιοχή της μεσογείου.
 
Στην Ελλάδα φύεται στα βουνά του κεντρικού και νοτίου τμήματος της ηπειρωτικής χώρας, στα νησιά του νοτίου Αιγαίου, του Ιονίου πελάγους και στην Κρήτη, κυρίως κοντά σε θάλασσες, δάση και πετρώδης πλαγιές.
 
Ο ασκέλινος είναι ένα φυτό με κοντό κορμό και τα φύλλα του μοιάζουν με αυτά του κυπαρισσιού. Οι βλαστοί του είναι διακλαδισμένοι από την βάση του και τα άνθη του είναι πράσινα σφαιρικά που κοκκινίζουν όταν ωριμάσουν.
 
Ανθίζει από Μάρτιο μέχρι Απρίλιο. Ο ασκέλινος κοσμεί την είσοδο του συγκροτήματός μας καθώς και την γύρω περιοχή.
askelinos villas

Αξεχαστεσ διακοπεσ 

Σε ένα παραδεισένιο νησί

Καρπαθος

Η πρωτεύουσα της Καρπαθου (Πηγάδια) απέχει μόλις 3 χλμ. από την παραλία της Αμμοπής, Εκεί που είναι χτισμένες οι βίλες Ασκέλινος.

Ζήσε την μοναδικη εμπειρια της παραδοσιακησ καρπαθου

Εξερεύνησε το νησί, νιώσε την παράδοση που υπάρχει παντού, μίλησε με τους ντόπιους και περπάτησε στα μοναδικά σοκάκια των γραφικών χωριών.

karpathos-history

4 Πολυτελείς Βίλλες

Για ναχαλάρωσεις & να απόλαυσεις τις διακοπές σου

video ξενάγηση της περιοχής

Amoopi Beach by Drone