Βίλες

Διάλεξε ανάμεσα από 4 πολυτελείς βίλες

Σε καλωσορίζουμε στην εκπληκτική περιοχή της Αμμοπής στην Κάρπαθο, εδώ που βρίσκονται οι βίλες Ασκέλινος. Κάνε κράτηση σε μία από τις 4 υπερπολυτελείς βίλες ώστε να απολαύσεις ξεχωριστές διακοπές με παράδοση, ποιότητα και όλες τις ανέσεις. Πολυτελείς και μοντέρνες οι βίλες Ασκέλινος συνδυάζου την Καρπάθικη φιλοξενία με όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες,  ώστε να είναι οι διακοπές σου η πιο όμορφη εμπειρία σου.

Καλώς ήρθες!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ

ΒΙΛΕΣ ΑΣΚΕΛΙΝΟΣ

Ασκέλινος Βίλες

Λόγοι για να κάνεις κράτηση

Ιδιωτική πισίνα

Χαλάρωσε στην ιδιωτική πισίνα 24 τμ2 που υπάρχει σε κάθε βίλα. Απόλαυσε και την θάλασσα στις κοντινές παραλίες στην περιοχή της Αμμοπής.

Καφέ & εστιατόρια στην γύρω περιοχή

Πολλά εστιατορία, καφεετέριες και μικρά μαγαζιά είναι στην γύρω περιοχή. Μόνο 2 λεπτά περπάτημα από τις βίλες Ασκέλινος. Η περιοχή είναι ήσυχη και ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες.

h1_img

Εκδρομές & Δραστηριότητες

Κατά την διαμονή σου στις βίλες Ασκέλινος θα έχεις την δυνατότητα να εξερευνήσεις όλο το νησί και να συμμετέχεις σε πολλές και διφορετικές δραστηριότητες. Μην παραλείψεις να πας σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι στα γύρω χωριά.

Ήσυχη περιοχή & Οικογενειακή Ατμόσφαιρα

Η περιοχή της Αμμοπής είναι γεμάτη ομορφιές. Μόνο δύο λεπτά απόσταση από τις βίλες Ασκέλινος βρίσκονται τα μαγαζιά και τα εστιατόρια ενώ τρία λεπτά περπάτημα θα βρείτε τις εκπληκτικές παραλίες της περιοχής. (Αμμοπή, Μικρή Αμμοπή & Βοτσαλάκια)

0
Πολυτελείς Βίλες
0
Τα δικά σου κλειδιά
0
Ιδιωτικές πισίνες
0
Καφέ & Εστιατόρια στην Περιοχή

Γιατι ειμαστε η καλυτερη επιλογη σου 

Ασκέλινος Βίλες

1.

Καθαριότητα

Η καθαριότητα είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Κάθε βίλα καθαρίζεται καθημερινά και αποστειρώνεται σχολαστικά πριν και μετά την άφιξη σου. 

2.

Ασφάλεια

Στις βίλες Ασκέλινος θα νιώσεις ασφάλεια και ηρεμία για να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς κατά την διάρκεια των διακοπών σου. Εμείς φροντίζουμε γι αυτό. 

3.

Εξυπηρέτηση

Θα σε υποδεχτούμε με ένα χαμόγελο. Είμαστε στην διάθεση σου για κάθε πιθανή ερώτηση που μπορεί να έχεις για τις βίλες και για την καλύτερη εμπειρία σου στην Κάρπαθο. Είμαστε ντόπιοι και ξέρουμε τα “μυστικά”! 

4.

Άνεση & Διασκέδαση

Έχουμε φροντίσει για την παραμικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την διαμονή σου άνετη και ξεκούραστη. Σου παρέχουμε όλες τις ανέσεις και όλες τις συσκευές που θα χρειαστείς για να νιώσεις σαν το σπίτι σου.